Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

ЄС в "Офіційному журналі" опублікував постанову про продовження "кримських" санкцій ще на рік

Українська
Брюссель. 18 червня. ІНТЕРФАКС - Постанову Ради ЄС від 17 червня 2016 року про продовження на рік санкцій у зв'язку з приєднанням Криму до Росії опубліковано в суботу в віснику юридичних актів Євросоюзу - Official Journal of the European Union.
"Рада не визнає і продовжує засуджувати незаконну анексію Криму і Севастополя Російською Федерацією і залишається рішуче налаштована повністю реалізовувати свою політику невизнання. В результаті перегляду рішення 2014/386 / PESC слід продовжити обмежувальні заходи до 23 червня 2017 року», - йдеться в публікації.
Ці заходи застосовуються до резидентів ЄС і підприємств, розташованих в ЄС. Вони обмежуються територією Криму і Севастополя.
Продовжені заходи включають такі заборони:
- На імпорт в ЄС продукції, виробленої в Криму чи Севастополі;
- На інвестиції в Криму і Севастополі, що означає, що ніякий європеєць і ніяка компанія, що базується в Союзі, не може купувати нерухомість або підприємства в Криму, фінансувати кримські підприємства або надавати супутні послуги;
- На служби, пов'язані з туристичною діяльністю, в Криму чи Севастополі; особливо, передбачається, що європейські круїзні судна не можуть заходити в порти Кримського півострова, за винятком надзвичайних обставин;
- На експорт ряду товарів і технологій, призначених для підприємств Криму або для використання в Криму, в секторах транспорту, телекомунікацій, енергетики, а також пов'язаних з розвідкою, експлуатацією та виробництвом нафтової, газової та мінеральної продукції; забороняється надання технічної допомоги або брокерські послуги та послуги з будівництва інженерних споруд і інфраструктур в цих секторах.
"Це рішення набирає чинності на наступний день після публікації в" Офіційному журналі "", - сказано в постанові.
 
© 1992-2016, Интерфакс-Украина

Поділитися

Коментар