Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Конгрес США виділить $ 250 млн допомоги Україні на оборону - посольство

Українська
У Палаті представників американського Конгресу почався формальний процес затвердження проекту оборонного бюджету на наступний рік, в якому передбачені $ 250 млн допомоги для України, повідомило посольство України в США.
"Підкомітет з питань оборони Комітету з асигнувань Палати представників Конгресу США затвердив проект закону "Про асигнування на потреби Міністерства оборони на 2020 рік". Сума коштів, яку пропонується виділити для безпеки допомоги Україні, визначена в обсязі $ 250 млн. США. З вказаної суми $ 50 млн. США. пропонується направити виключно для надання летальної зброї оборонного характеру ", - розповіли в посольстві.
Як наголошується, в документі передбачено, що зазначені кошти мають бути спрямовані також на реалізацію таких програм, як підготовка військовослужбовців, надання військової техніки і спорядження, логістичне забезпечення, розвідувальна підтримка збройних і безпеки сил української держави.
Крім того, в посольстві додали, що "надалі документ повинен бути затверджений у повному складі Комітету з питань асигнувань, проголосований Палатою представників і Сенатом, після чого переданий на підпис Президенту США".
 
© 1992-2019, Інтерфакс-Україна

Поділитися

Коментар