Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Сьогодні видатному українському дипломату Геннадію Удовенку виповнилося б 85 років.

Українська

Сьогодні видатному українському дипломату, державному і громадському діячу Геннадію Йосиповичу Удовенку виповнилося б 85 років.

Міністр закордонних справ, Надзвичайний і Повноважний Посол, народний депутат, голова Народного Руху України - він залишив яскравий слід не тільки в історії української дипломатичної служби. Удовенко - безпосередній учасник процесу державотворення, визнчення базових засад зовнішньої політики незалежної України і її реалізації. Високий авторитет Г.Й Удовенка на міжнародній арені забезпечив його обрання Головою 52-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН - цього всесвітнього парламенту. Унікальне досягнення, яке навряд чи буде коли-небудь перевершено!

Дипломати старшого покоління пам'ятають його життєве кредо 3-х "П" - Професіоналізм, Патріотизм, Порядність, яким від завжди керувався у своїй діяльності. Сьогодні ці чесноти, як ніколи, потрібні молодій українській дипслужбі.

Згадуючи Геннадія Йосиповича, впевнені, що Україна ще оцінить гідно його непересічний внесок у становлення нашої держави, увіковічивши його ім'я в пам'яті народній!

Поділитися

Коментар