Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Зеленський і Ердоган обговорили підготовку до засідання Стратегічної ради і домовилися активізувати переговори щодо угоди про ЗВТ Україна-Туреччина

Українська
Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом, під час якої сторони обговорили стан підготовки до проведення в Києві чергового засідання Стратегічної ради високого рівня під головуванням глав держав.
Як повідомляє прес-служба президента, Зеленський і Ердоган відзначили взаємний настрій на посилення співпраці на всіх напрямках. Також було наголошено на важливості активізації переговорів про створення зони вільної торгівлі (ЗВТ) між Україною і Туреччиною.
Зеленський привітав участь турецьких компаній на виставці "Зброя та безпека-2019", а також наголосив на важливості українсько-турецького співробітництва в оборонній сфері.
Ердоган, в свою чергу, нагадав про незмінну підтримку суверенітету і територіальної цілісності України, а також привітав вчинені кроки щодо мирного врегулювання конфлікту на Донбасі.
 
© 1992-2019, Інтерфакс-Україна.

Поділитися

Коментар