Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Зеленський обговорив з послами країн "Великої сімки" перебіг реформ в Україні

Українська

Президент України Володимир Зеленський обговорив з послами країн "Великої сімки" перебіг реформ в Україні. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Офісу Глави держави.

"Президент Володимир Зеленський провів зустріч з послами країн "Великої сімки" (G7). Співрозмовники обговорили перебіг реформ в Україні", - йдеться у повідомленні.

У зустрічі також взяли участь керівник Офісу Президента Андрій Богдан та його заступники – Андрій Смирнов, Юлія Ковалів та Ігор Жовква.

"Готовий до діалогу та дискусії. Ми не втрачаємо часу й робимо все, щоб справді змінити країну", – заявив Зеленський.

Президент підкреслив, що робота ведеться в декількох напрямах, зокрема – над ухваленням і втіленням законів, які часто непопулярні, але важливі для покращення економічного клімату в Україні.

Зазначається, що окрема увага під час зустрічі була зосереджена на боротьбі з корупцією. Учасники детально обговорили судову реформу, зокрема імплементацію закону щодо діяльності органів суддівського врядування.

Також під час зустрічі йшлося про участь міжнародних експертів у формуванні нового складу Вищої кваліфікаційної комісії суддів України та Комісії з питань доброчесності та етики при Вищій раді правосуддя.

Нагадаємо, Олексій Гончарук заявив, що судова реформа в Україні може затягнутись на декілька місяців.

 
© УНН

Поділитися

Коментар