Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Зеленський і Дуда проведуть зустріч в Польщі

Українська
Президент України Володимир Зеленський відвідає з офіційним візитом до Польщі, де проведе зустріч з президентом Анджеєм Дудою. Про це повідомляє Польське радіо.

Як повідомляється, зустріч Зеленського та Дуди повинна відбутися безпосередньо перед урочистостями з нагоди 75-річчя звільнення колишнього концентраційного табору Аушвіц-Біркенау 27 січня.

Також видання зазначає, що у польського президента також заплановані зустрічі з президентом Ізраїлю й Німеччини. Крім того, дипломати ще обговорюють можливості особистих зустрічей Дуді з іншими лідерами, які приїдуть до Польщі на цю подію.

У списку гостей церемонії, присвяченій 75-річчю визволення колишнього концентраційного табору, також королівські пари з Голландії та Іспанії, а також прем’єр-міністр Франції. Російську Федерацію буде представляти посол Росії у Варшаві через те, що Володимира Путіна не запросили на цю подію.

Також гостями урочистостей будуть колишні в’язні табору. За інформацією від організаторів заходу, їх приїде близько 200 осіб.

© 2018, Рубрика

Поділитися

Коментар