Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Україна сьогодні не є загрозою для ЄС в плані нелегальної міграції, запевняє глава прикордонного відомства Назаренко

Українська
Україна сьогодні не є загрозою для ЄС в плані нелегальної міграції, запевняє глава прикордонного відомства Назаренко
Київ. 13 серпня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Голова Держприкордонслужби України Віктор Назаренко заявив, що на сьогоднішній день Україна не становить загрози для Євросоюзу в контексті нелегальної міграції.
"Україна сьогодні не є загрозою для Європи в питаннях нелегальної міграції. На кордоні з Європою в поточному році ми відмовили у пропуску 1865 потенційним нелегальним мігрантам, в тому числі 33 байкерів або, як ми їх називаємо, і затримали за незаконний перетин кордону 693 незаконних мігранта. Наші колеги затримали 85 незаконних мігрантів з України ", - розповів він в ексклюзивному інтерв'ю агентству" Інтерфакс-Україна ".
За словами В.Назаренко, для оцінки можливих загроз в квітні цього року в Одесі була проведена міжнародна конференція з залученням європейських колег, включаючи країн-сусідів з ЄС, представників FRONTEX, Литви, а також Чорноморського регіону. "Все прийшли до висновку, що на сьогоднішній день реальної загрози немає, але деякі заходи в цьому напрямку вирішили зробити", - сказав він.
 
Повний текст ексклюзивного інтерв'ю В.Назаренко буде опублікований на сайті агентства "Інтерфакс-Україна" у відкритому доступі.
 
© 1992-2016, Інтерфакс-Україна

Поділитися

Коментар