Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Козак погрожує втручанням Росії, в разі різкої ескалації на Донбасі

Українська

Якщо Україна зважиться на силовий повернення окупованого Донбасу, Російська Федерація не буде байдужою. Особливо, якщо на це підуть ті, хто "влаштовує націоналістичні силові акції на вулицях Києва".

У Кремлі впевнені, що, в разі активізації військових дій з боку України проти окупаційних військ на Донбасі, виникне ситуація з "ознаками геноциду". Про це заступник голови Адміністрації президента Росії Дмитро Козак заявив в інтерв'ю виданню Politique Internationale, яке опубліковано на сайті посольства Росії у Франції у вівторок, 20 липня.

"На жаль, в Україні зберігаються вкрай радикальні політичні групи, які готові й на такі дії. І, як ми спостерігаємо останнім часом, діям цих груп українську державу сьогодні протистояти не може. У разі якщо в зоні конфлікту будуть "правити бал" ті, хто сьогодні влаштовує відверто націоналістичні силові акції на вулицях Києва, це стане трагедією. Очевидно, що байдужими до неї не буде не тільки Росія, а й вся світова спільнота", - зазначив Козак.

Нагадаємо, що радник Путіна Дмитро Козак допустив підключення США до переговорів по Донбасу. Також ASPI news писало, що Путін провокує росіян на ненависть до України, Зеленського та всього світу.

© 2019 Інформаційне агентство ASPI

 

 

Поділитися

Коментар