Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Зеленський створив робочу групу з окремих загроз у сфері безпеки та енергетичній сферах України

Українська

Президент України Володимир Зеленський створив робочу групу з вироблення пропозицій щодо окремих загроз у сфері безпеки та енергетичній сферах, у зв'язку з будівництвом магістральних газопроводів в обхід України.

Відповідне розпорядження №545/2021-рп оприлюднено на сайті глави держави в четвер увечері.

"З метою підготовки пропозицій щодо заходів із запобігання і мінімізації негативних наслідків для держави в зв'язку з будівництвом магістральних газопроводів в обхід України... Утворити робочу групу з вироблення пропозицій щодо окремих загроз у сфері безпеки та енергетичній сферах України (далі - робоча група) та затвердити її персональний склад (додається)", - сказано в документі.

Керівнику робочої групи дозволено вносити в разі потреби зміни до її персонального складу та залучати в установленому порядку до роботи в ній представників органів виконавчої влади, наукових установ, громадських об'єднань, незалежних експертів.

Робочій групі необхідно внести пропозиції про заходи щодо запобігання та мінімізації негативних наслідків для держави в зв'язку з будівництвом магістральних газопроводів в обхід України.

Розпорядження набирає чинності з дня його опублікування.

© 1992-2021, Інтерфакс-Україна.

Поділитися

Коментар