Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Посол Корнійчук: спільна торговельно-економічна комісія залишається однією із ключових «платформ» для обговорення співпраці України та Ізраїлю

Українська

Спільна українсько-ізраїльська комісія з питань торгівлі та економічного співробітництва залишається одним з найуспішніших майданчиків для обговорення стану та перспектив економічного співробітництва двох країн. Про це посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук заявив на пленарній сесії 12-го засідання комісії, повідомляється на сторінці Посольства в соцмережі Facebook.

«Спільна українсько-ізраїльська комісія з торговельно-економічного співробітництва залишається однією з ключових ефективних та успішних «платформ» для обговорення стану та перспектив економічного співробітництва між нашими країнами. Заплановані на найближче майбутнє двосторонні візити, а також спільні бізнес-заходи сприятимуть подальшому розширенню напрямів співпраці між нашими країнами», - сказав посол.

Євген Корнійчук наголосив, що Посольство готове надавати всебічне сприяння бізнесу та релевантним державним інститутам у процесі розбудови діалогу між Україною та Ізраїлем.

Ізраїльську делегацію очолив Міністр будівництва та у справах Єрусалиму Зеєв Елькін, українська делегація працювала під головуванням Міністра оборони України Олексія Резнікова.

У ході сесії сторони відзначили високу динаміку двосторонньої співпраці в усіх напрямках.

«Окремо було відзначено успішну імплементацію Угоди про вільну торгівлю між Україною та Ізраїлем, яка почала діяти 1 січня 2021 року. За підсумками О.Резніков та З.Елькін підписали протокол засідання комісії та домовилися про проведення наступного засідання у Києві у 2022 році», - наголошує Посольство.

© 1992-2021, Інтерфакс-Україна.

Поділитися

Коментар