Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

Кулеба подякував ЄС за підтримку: Безпека України - це безпека всієї Європи

Українська
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба висловив вдячність міністрам закордонних справ країн ЄС за рішучу підтримку України та одностайну позицію щодо безпеки в регіоні. Про це він написав у Твіттеріпередає Укрінформ.

«Вдячний за рішучу підтримку України на неформальній зустрічі міністрів закордонних справ ЄС. Позиція Євросоюзу одностайна: безпека України — це безпека всієї Європи», - заявив Кулеба.

При цьому він наголосив, що «ми продовжуємо тісно працювати з партнерами, аби запобігти, стримати та знеохотити РФ від подальшої агресії».

Читайте також: Бербок зустрінеться у Києві з Зеленським, Кулебою та представниками ОБСЄ

Як повідомляв Укрінформ, цього тижня у Європі відбулися численні дипломатичні заходи для обговорення питань європейської безпеки та зниження напруги навколо України, що була спровокована російським військовим нарощуванням вздовж її кордонів. Серед цих заходів – дводенна неформальна зустріч міністрів оборони ЄС (12-13 січня), яка була продовжена у форматі неформальної зустрічі міністрів закордонних справ європейських країн 13-14 січня. Обидві зустрічі відбулися за ініціативи Французького головування ЄС у французькому місті Брест.

© 2015-2022 Укрінформ

Поділитися

Коментар